Harry Potter - Golden Snitch

My Story - Segmen "Syoknya Blogwalking Bersama Aisyah Humairah"


Jalan-jalan cari Info, tiba-tiba terjumpa blog Aisyah. kebetulan ada segmen yang menarik. Hmm, ni merupakan kali yang pertama saya join segmen-segmen cam gini.. Kalau korang nak join, just klik pada gambar di atas, atau boleh juga klik di sini. Tarikh segmen ini bermula hari ini 08 Ogos 2012 sehingga 12 Ogos 2012. So, kalau korang sedang baca entri ini.. Jangan di kasi lama. Korang klik gambar segmen yang di atas tu cepat-cepat. Hadiah duit Raya sedang menunggu tau :D.. Korang tak nak duit? Kalau nak Klik SINI cepat2.

**Sticky Post (Sehingga 12 Ogos 2102) Scroll ke bawah untuk entri baru
 

39 comments:

  1. SENARAI PESERTA TELAH DIUPDATE!
    BOLEH BLOGWALKING UNTUK HARI INI :)
    AKAN DATANG MUNGKIN PESERTA BERTAMBAH DAN ANDA MASIH BERPELUANG UNTUK JADI TOP REFERRAL!

    JOM BW + FOLLOW MEREKA DI >> http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-sbbah.html

    ReplyDelete
  2. Salam..taqie singgah dari Segmen yg Sama..:)
    Jom g Blogwalking kat kwn2 lain..:)
    Jom jalan2 kat Blog taqie sama..:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, is buat kunjungan dari segmen yang sama,
    is dah follow sini, dijemput ke blog is jika tidak keberatan.

    Selamat berpuasa dan selamat bersegmen.

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  4. salam kenalan. thanks follow blog sye.
    dh follow balik. :)

    ReplyDelete
  5. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama..hye..salam ukhuwah..nice nyer blog awk..jeloz sy..selamat bersegmen ya

    sy dah follow awk jngn lupe follow me back k di Laman Instinct De Hearty.Blog simple2 n buruk jer..:)

    http://aliff-aufa.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  7. Thanks for comming ^^.. Kalau sudi datang lagi :D

    ReplyDelete
  8. haii sy dari segmen yg same :) Jom bw ! sy da follow awk :D

    http://miechalovechocolate.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... cloaking..cloaking... blogwalking bermula... bersedia lah anda. is sudah datang...

    http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/syoknya-blogwalking-bersama-aisyah.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhuwah..datang dari segmen yg sama=)

    http://nurhafizahshaffril.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Dah balas kunjungan Korang semua ^^ Tq Datang singgah sini :D Kalau sudi datang lagi =P

    ReplyDelete
  12. salam ukhuwah..

    datang dari segmen yg sama=)
    sudi lah menjengah ke blog Hani.
    harap follow blog Hani pula..

    http://semanisgulagulakapas.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  13. hai , dari segmen yg sama . no 30 . thank follow saya . saya follow awk balik .

    ReplyDelete
  14. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html


    Salam Perkenalan..dr segmen yg sama
    BW sini :)

    ReplyDelete
  15. husna singgah sini balas jejak..
    dari segmen yg sama..=)

    ReplyDelete
  16. Singgah sini!

    http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen yang sama .done follow :) selamat hari raya :D

    http://bukukosong2011.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  18. dari segmen yg sama...balas kunjungan ... follow sini lama da...=)

    ReplyDelete
  19. datang blogwalking sini dan follow anda ##310..salam kenal

    http://ainichedin.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  20. Salam ramadhan... Singgah & follow sini dri segmen sma. Jemput2 la dtg blog sy. =)
    http://atiqawahid.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  21. dtg singgah sini jgkk..>_<

    http://izatie91.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  22. hye ...~ Ira dri segmen y sme ... klo sudi jum ke blog Ira ... da usha blog Ira 2, follow la skali k :)

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum :)
    perhatian untuk anda !

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/perhatian-kepada-peserta-segmen-sbbah.html

    selamat berblogwalking :)

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan. saya datang dari segmen yang sama. jenguk dan follow awk! jemput ke blog saya :)

    http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  25. Datang dari segmen yang same.. Dah follow sini, follow la saya balik

    http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  26. salam ramadhan sha singgah dr segmen yg sama..jom kena ngn sha..trus follow ya..http://opzzpinky.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    dah follow kamu :)

    ReplyDelete
  27. salam ramadhan ..follow sini dah lama.. mai jenguk dari segmen http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  28. Thanks sudi datang singgah sini :)

    ReplyDelete
  29. singgah bw kat sini dar segmen sama.. dh follow awak jgk ;)
    selamat hari raya eh,

    ReplyDelete
  30. Hai! Done follow n BW here!
    Dtg dari segmen yg same. Come visit my blog k :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  31. salam , hai . datang dari segmen yang same .
    tira yang bertudung hijau :)
    kebetulan datang ni nak jemput join GA ni :)
    memerlukan peserta lelaki yang lebih

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum tq dah bw + follow yana.. dtg cni buat benda sama.. Salam ukhuwah ^^

    ReplyDelete
  33. salam.. done follow u back... :)
    tanx ya.jgn pernah jemu utk sgah blog saya :)
    http://onlyloveyoubaby.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  34. singgah sini dari segmen yg sama , dah follow dah pun :)sory late yer :)

    >http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/08/segmen-syoknya-blogwalking-bersama.html

    ReplyDelete
  35. SEGMEN SUDAH PUN TAMAT !
    TERIMA KASIH KERANA JOIN :)
    HAPPY BLOGGING !
    PASTIKAN ANDA TERJAH SEMUA YE :) HEHE :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2012/08/segmen-sbbah-tamat.html

    ReplyDelete
  36. @Aisyah Humairah&#39 Noted ^^.. thx for this awesome segment.. :D

    ReplyDelete

Don't forget to drop your comment.. Thanks ya!

Tutorial Blog Tutorial Blog Tutorial Blog
Creative Commons License
Khaiangel (Dot) Com is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License
.
©KhaiAngel.Blogspot.Com All Rights Reserved