Harry Potter - Golden Snitch

Rozita Che Wan & Zain Saidin Bakal berkahwin -Apa Cer!?Pelakon jelitawan Malaysia, Rozita Che Wan, 42, bakal berkahwin dengan boyfriendnya Zain Saidin, 29, yang juga merupakan seorang pelakon. Mereka telah memilih bulan Julai 2013 ini untuk bersatu. Namun, Rozita tidak bercadang mengikat ikatan pertunangan terlebih dahulu kerana mereka sudah kenal hati budi masing2.

Rozita sendiri membongkar rahsia percintaannya dengan Zain, bagi menamatkan kontroversi cinta beliau yang sangat HOT diperkatakan media dan peminat. Walaupun perbezaan umur yang sangat ketara antara mereka berdua, namun perhubungan mereka direstui oleh ibu Rozita. Zain juga dikatakan amat rapat dengan anak2 Rozita :). Langkah Zain yang berani untuk melamar, telah memenangi hati Rozita, mengenepikan jejaka2 lain yang hanya berani meluahkan perasaan cinta..

Berita tentang perkahwinan Rozita Che Wan pastinya telah mengecewakan ramai hati jejaka di luar sana :D Apa2pun, Semoga berbahagia buat mereka berdua..Peace~Sumber : mStar, myMetro
Sumber Gambar: myGosip.com (edited)

No comments:

Post a Comment

Don't forget to drop your comment.. Thanks ya!

Tutorial Blog Tutorial Blog Tutorial Blog
Creative Commons License
Khaiangel (Dot) Com is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License
.
©KhaiAngel.Blogspot.Com All Rights Reserved